Skip to content
מסעדות בשריות באילת

מסעדות בשריות באילת

אם נסעתם לחופשה משפחתית באילת בוודאי שהגעתם רעבים אחרי נסיעה ארוכה.

בשנים האחרונות נפתחו באילת אינספור מסעדות חדשות והתרבות הקולינרית מוכיחה את עצמה מדי יום

אך בזאנר של מסעדות הבשרים מדובר במסעדות ותיקות ששומרות על יחודן לאורך שנים ארוכות.

אילת מציעה מגוון רחב של מסעדות מכל הגאנרים אך המסעדות הבשריות בעיר הן גולת הכותרת שלה.

אילת מציעה מגוון מסעדות בשריות טריות וכשרות ברחבי העיר כך שאם תפס אתכם רעב הגעתם למקום הנכון.

קבלו הצעה למסעדות בשרים הטובות של העיר:

ברזיל הקטנה – מסעדת בשרים באילת

מסעדת ברזיל הקטנה הנה מסעדה המתמחה ביישון בשרים,

ומציעה מגוון נתחים מיוחדים על עצם ומבחר בשרים מיובאים וישראלי מקומי טרי וגם לקנייה.

למסעדה מגוון מנות ראשונות, עיקריות ותפריט בשרים מיוחדים על העצם.

לאחרונה השיקה המסעדה תפריט ‘כריך של מסעדה’ כריכים מושקעים בבחירה אישית של לחמים,

ממרחים ייחודיים ונתחי בשר בקר פרוסים דק ולאחר צלייה מוקפדת על הגריל.

ליין המבורגרים ‘סינגל’ ו’דאבל’ המלווה בבחירת תוספות ייחודיות.

ברזיל הקטנה היא מסעדת בשרים קטנה ואינטימית הממוקמת בשכונת מגורים ומעוצבת כבית ברזילאי.

במסעדה תוכלו ליהנות מריחות של בשר טרי ומוסיקת גז ברזילאית ובוסה נובה.

ראנץ’ האוס אילת – מסעדה של רשת מלונות ישרוטל

על טיילת מלון רויאל ביץ’ אילת, תמצאו את מסעדת הבשרים המעולה והוותיקה “ראנץ’ האוס”,

אשר שמה דגש על בשר איכותי ומובחר, ומייבאת את נתחי הבשר מדי שבוע מנברסקה – ארה”ב.

נתחי הבשר במסעדה נבחרים בקפידה, ועוברים תהליך יישון שמעשיר את הטעם ואת המרקם שלהם.

המנות בראנץ’ האוס מוגשות לפי משקל, לצד תוספות מפתיעות וסלטים מרעננים.

לקינוח מוגשות מנות שחיתות כמו שרק אמריקאים יודעים להכין.

מסעדת ראנץ’ האוס כשרה, ומתאימה לבילוי עם משפחה, חברים או לערב רומנטי במרפסת הפונה אל הים.

שעות פתיחה:

ימים א’-ה’: 18:30-23:00, בשבת – החל מ-45 דקות לאחר צאת השבת עד 23:00.

המסעדה הבשרית ראנץ’ האוס ממוקמת בטיילת רויאל בסמוך למלון רויאל-ביץ’ אילת.

האורחים יוכלו ליהנות מתפריט בשרים איכותי לצד תוספות וקינוחים.

פאפי אילת (אל גאוצ’ו לשעבר) – מסעדת בשרים באילת

ראובן “פאפי” נחימוב, הקים את אל גאוצ׳ו לפני יותר מ 35 שנה כמסעדת הבשרים הארגנטינאית הראשונה בארץ

שמגישה סטייקים ונתחים גדולים ועסיסיים בשיטות צלייה דרום אמריקאיות מסורתיות.

היום, פאפי והמשפחה החליטו שהגיע הזמן לחזור למקורות ולהמשיך את המסעדה במתכונת המסורתית עם טאץ’ עדכני.

חווית הבשרים שלנו מורכבת מאיזור גריל עם ארובת גחלי פאלו סנטו שאנחנו מייבאים ביבואאישי מארגנטינה (ניתן להשיג אצלנו בקצבייה),

גריל גחלים ענק, ג׳וספר, מעשנה – המאפשרים את כל שיטות הצלייה המסורתיות של אש, עשן וטעמים עמוקים של עץ.

הבשרים בהם אנחנו משתמשים הם בעיקר וואגיו ישראלי, צלעות טלה אספולק (זן טלה גלילי ייחודי),

נתחי אסאדו ואנטריקוט פידלוט טריים ונתחי בקר מיוחדים שאנו מטיסים טריים למסעדה הישר מארגנטינה ואורוגוואי.

סוד טעמו של הבשר במסעדת “פאפי” אילת טמון בבחירת נתחי הבקר, חיתוכם, יישונם במקררים מיוחדים בהם שוררת טמפרטורה מבוקרת,

וצלייתם הייחודית על גריל פחמים, אשר מלטף את הבשר בארומה מיוחדת.

הלב הרחב – מסעדת בשרים באילת

אי שם בשנת 1978, בזמן שמנחם בגין ואנואר סאדאת עמלו על סעיפי הסכם השלום בין ישראל למצרים,

אשר לימים יהפוך את אילת מעיירת פועלים קטנה בקצה המדינה,

לעיר התיירות המובילה בישראל, על חשבונה של אופירה, עיר התיירות שהוחזרה כחלק משטחי סיני.

באותם הימים, התהלך מומי בנדהאן (ז״ל) ברחובות אילת הקטנה והחליט לפתוח חנות פלאפל,

אליה גייס את בני משפחתו ואת האישה שלצידו, בת שבע.

ייחודו של הפלאפל המשפחתי החדש במרכז ׳סולל בונה׳ שבלב העיר, היה בטעמו ובעיקר בנדיבות ליבו… והמשפחה הייתה מגישה לסועדים פיתות ריקות לסועדים בכדי שימלאו כאוות נפשם.

את השם ׳הלב הרחב׳, תאמינו או לא, בחרו תושבי העיר, לקוחות הפלאפל, אשר פעל ללא שם בשנותיו הראשונות.

וכך נקבע שם העסק, שהולך לפניו עד היום. בשנת 2006 נפטר מומי, אב המשפחה,

ואת העסק מנהלים מאז בניו, עמית וצחי, כשבנות המשפחה נותנות להן את העורף הנחוץ לשמר את המותג הוותיק, שפתח את ליבו הרחב לכולם.

Back To Top